WIE ZIJN WIJ?


Cape Exchange bestaat uit een groep mensen met een grote passie en liefde voor Kaapstad, en Zuid-Afrika. Als ervaringsdeskundigen weten wij als geen ander wat een student verlangt van zijn of haar buitenlandse stage. Onze kernbezigheid is het uit handen nemen van zo veel mogelijk zorgen en randzaken. Hierdoor zorgen wij ervoor dat het genieten van deze unieke buitenlandse ervaring centraal staat. Van het vinden van een geschikte stageplek, tot het adviseren van de gezelligste kroegjes en leukste activiteiten, wij zorgen ervoor dat iedere student goed voorbereid op reis gaat. Tegelijkertijd zal de student de tijd van zijn of haar leven hebben, en internationale competenties ontwikkelen waar zij de rest van hun leven profijt van zullen hebben.

WIE ZIJN WIJ?


Cape Exchange bestaat uit een groep mensen met een grote passie en liefde voor Kaapstad, en Zuid-Afrika. Als ervaringsdeskundigen weten wij als geen ander wat een student verlangt van zijn of haar buitenlandse stage. Onze kernbezigheid is zo veel mogelijk zorgen en “randzaken” uit handen nemen, waardoor het genieten van deze unieke buitenlandse ervaring centraal staat. Van het vinden van een geschikte stageplek, tot het adviseren van de gezelligste kroegjes en leukste activiteiten, wij zorgen ervoor dat iedere student goed voorbereid op reis gaat. Tegelijkertijd zal de student de tijd van zijn of haar leven hebben, en internationale competenties ontwikkelen waar zij de rest van hun leven profijt van zullen hebben.

TEAM CAPE EXCHANGE

Na jarenlang als Recruiter mensen aan een leuke baan te hebben geholpen, heb ik in 2019 besloten mijn passie voor Zuid-Afrika en het helpen van mensen te combineren. Als ervaringsdeskundige weet ik als geen ander wat een student verwacht van zijn of haar buitenlandse stage. Samen zorgen we ervoor dat je een ervaring op doet die je nooit meer zult vergeten.


Job, Cape Exchange founder

Na verliefd te zijn geworden op Kaapstad na een buitenlandse stage, was ik sindsdien vast besloten om mijn werk en Kaapstad te combineren. Bij Cape Exchange heb ik de kans gekregen om mijn kennis en vaardigheden omtrent social media en marketing in te zetten, Ik houd me onder andere bezig met het maken van mooie video’s en aantrekkelijke posts op onze sociale media kanalen.


Mijn taak binnen Cape Exchange is het uitbreiden en onderhouden van de relaties met onze partners. Het is voor mij erg belangrijk om over een veelzijdig netwerk van leerzame en interessante stageplekken te beschikken. Naast het genieten van een nieuwe omgeving en allerlei leuke activiteiten, vind ik het heel belangrijk dat studenten internationale vaardigheden en competetenties ontwikkelen, die ze later in het bedrijfsleven kunnen toepassen.


My job within Cape Exchange is finding suitable and pleasurable accommodations in Cape Town, South Africa. As a native South African, I’m able to find a good match between what the student wants, and what is available in Cape Town.¬†