Stagevisum voor een stage in Zuid-Afrika

Sinds 1 oktober 2019, is het helaas niet meer mogelijk een Zuid-Afrikaans stagevisum te verkrijgen. De Zuid-Afrikaanse ambassade in Den-Haag neemt geen aanvragen meer aan. Vanaf dat moment kunnen studenten alleen nog maar stage lopen met een toeristenvisum. Zoals de naam al doet vermoeden is het toeristenvisum eigenlijk niet voor bedoeld voor stage te lopen. Echter is dit niet erg, omdat je voor je stage namelijk niet betaald zal worden. Daarnaast is het verlengen van een toeristenvisum velen malen makkelijker dan het verkrijgen van een stagevisum.

Een toeristenvisum is echter geldig voor een periode van 90 dagen. Wanneer je over een Nederlands paspoort beschikt, krijg je bij aankomst in Zuid-Afrika gelijk een toeristenvisum voor 90 dagen in je paspoort gedrukt. 90 dagen is hoogstwaarschijnlijk te kort om je stage af te kunnen ronden. Om deze reden zal je een verlenging van je toeristenvisum moeten aanvragen. Dit kun je met nog eens 90 dagen doen. In totaal kom je dan uit op 180 dagen, oftewel grofweg 6 maanden.

Aan welke voorwaarden je moet voldoen en welke documenten je moet hebben om in aanmerking te komen voor een verlenging van je toeristenvisum, krijg je allemaal van ons te horen. Je moet je daarvoor wel eerst INSCHRIJVEN. Na je inschrijving ontvang je van ons een handleiding waarin stap-voor-stap wordt uitgelegd welke stappen je moet nemen om je visum te verlengen.

inschrijven
Heb je een vraag?

Heb je een vraag over stage lopen in Kaapstad en Zuid-Afrika? Je kunt ons ten alle tijden een bericht sturen via onderstaand contact formulier, of stuur een e-mail naar info@cape-eschange.nl. We zullen je vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden. Je kunt ook een kijkje nemen op onze veel gestelde vragen pagina, wellicht dat het antwoord op je vraag ertussen staat!

  Wat is je naam?

  Wat is je e-mail adres?

  Wat is je vraag?

  Handige links

  Wil je graag meer te weten komen over stage lopen in Kaapstad en Zuid-Afrika? Bekijk dan onze stage lopen in Zuid-Afrika pagina, of onze meer informatie over Kaapstad pagina. Of gebruik de onderstaande links om meer informatie over Kaapstad en Zuid-Afrika te vinden!

  In onderstaand PDF vind je meer informatie over tal van prachtige route’s door Kaapstad en Zuid-Afrika, en lees je meer over de historie van Kaapstad. Veel lees plezier!

  Informatie over Kaapstad en Zuid-Afrika.PDF

  Heb je een vraag?

  Heb je een vraag over stage lopen in Kaapstad en Zuid-Afrika? Je kunt ons ten alle tijden een bericht sturen via onderstaand contact formulier en we zullen je vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden. Je kunt ook een kijkje nemen op onze veel gestelde vragen pagina, wellicht dat het antwoord op je vraag ertussen staat!

   Wat is je naam?

   Wat is je e-mail adres?

   Wat is je vraag?

   Handige links

   Wil je graag meer te weten komen over stage lopen in Kaapstad en Zuid-Afrika? Bekijk dan onze stage lopen in Zuid-Afrika pagina, of onze meer informatie over Kaapstad pagina.

   Je kunt ook onderstaande links gebruiken om meer informatie over Kaapstad en Zuid-Afrika te vinden!