Studeer jij aan een HR gerelateerde opleiding, of wil je graag meer leren over het HR (Human Resource) vakgebied? Dan hebben wij een erg leuke en uitdagende stage voor jou!

Wat wij bieden binnen deze HR stage:
– Een stageperiode van vier tot zes maanden in Kaapstad;
– Ervaring opdoen bij een van de grootste ziekenhuizen van Kaapstad;
– Eigen inbreng wordt zeer gewaardeerd;
– Samenwerken met een ervaren HR manager.

Wat ga je doen?
Onze opdrachtgever is een ziekenhuis in Kaapstad. Dit ziekenhuis valt onder de gemeente van Kaapstad en wordt daarom in Zuid-Afrika een public hospital genoemd. Er werken ongeveer 3000 mensen in het ziekenhuis inclusief alle afdelingen waaronder de HR afdeling. Deze zit gevestigd in een van ‘bijgebouwen’ die aan het ziekenhuis vast zitten.

Binnen deze functie van HR stagiaire ga jij je inzetten op projecten die op dat moment spelen of van belang zijn. Zo is een groot aspect de concurrentie die zij ervaren met bijvoorbeeld privé ziekenhuizen die meer geld kunnen bieden voor dezelfde functies. Ook vertrekken veel hooggeschoolde Zuid-Afrikanen naar het buitenland die in de zorgsector werken. Het ziekenhuis moet nog veel doen op het gebied van digitalisering om bij te blijven met privé ziekenhuizen en andere zorginstellingen. Andere aspecten waar de HR afdeling zich mee bezighoudt is planning/recruitment voor verschillende afdelingen, strategieën rondom absentie of bijvoorbeeld het stimuleren en trainen van leiderschap skills onder de managers. Kortom, genoeg te doen!

Ben jij?:
– HBO/ WO studie in de richting van HRM;
– Neemt initiatief;
– Beheersing van de Engelse taal zowel in woord als geschrift;
– Beschikbaar voor minimaal 4 maanden.

Reageer dan snel op deze vacature!

Solliciteren?

Reageer dan via info@Cape-Exchange.nl direct onder vermelding van vacature HR1.

Telefoon: +31640881101
E-mail: info@Cape-Exchange.nl